Kahvila Villa Marenki avoinna

m-p 8-20

la 9-17

su 9-17

Torikaffila Lilla Marenki avoinna

ma-su 8-17

Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Tarina

VILLA MARENGIN TARINA

Kahvila 100-vuotiaassa Villassa on hämeenlinnalainen elinvoimateko.

Kahvila Villa Marenki avasi ovensa kesäkuussa 2021 Karoliina ja Tapio (Frank&Vekka Oy) omistuksessa.  Omistajien sydämen asioita ovat palvelu, elämykset ja laadukkaat tuotteet.

Kahvilan herkut valmistavat Tainan johdolla enemmän tai vähemmän koko henkilökunta. Kaikki kahvilan vitriinissä myynnissä oleva on kahvilan omasta pienestä leipomosta, juuri Sinulle tehtyä. Leipomomme sijaitsee kahvilan alakerrassa, joten aamupäivisin voit tuoksutella valmistuvia herkkuja Eteläkadulla kulkiessasi.

Vaalimme suomalaista kahvilakulttuuria ja perinteistä konditoriaosaamista. Omassa leipomossamme valmistuvat maan mainiot kakut, leivokset, pikkuleivät ja suolaiset pikkupurtavat niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Emme ole pelkästään vastuuttomia

Toimimme resursseja säästäen, käytämme luonnonvaroja vastuullisesti, kuljetamme vähän, minimoimme hävikin ja kierrätämme.

100-vuotias hirsitalo on itsessään hiilivarasto. Sen lämmittämisessä käytetty kaukolämpö on yli 92% uusiutuvaa. Käyttämämme sähkö on 100% fossiilitonta ja kakkuautomme liikkuu biodieselillä. 

Työllistämme myös nuoria ja täsmätyökykyisiä ja annamme heille mahdollistuutta kasvaa vastuullisiksi kansalaiksiksi. Huolehdimme myös heidän hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. 

Olemme sitoutuneet hiilijalanjälkemme seuraamiseen ja mittaamme aktiivisesti jätteen kierrätysastetta ja määrää sekä kulutettua energiaa.

Kahvila Villa Marenki / Frank & Vekka Oy

Eteläkatu 3, 13100 Hämeenlinna


Tietosuojaseloste - Toimitusehdot - Evästeasetukset - Oiva-raportti
Verkkosivut - Opiferum Oy