Avoinna:

 Ma-Pe: 8.00 - 19.00   
La: 9.00 - 17.00  
Su: 11.00 - 16.00   

Tarina

VILLA MARENGIN TARINA

Kahvila 100-vuotiaassa Villassa on hämeenlinnalainen elinvoimateko ja Villa Marengin herkkujen sielu ja sydän on monelle tuttu kondiittorimestari, kakkumestari Jenni Höijer.

Kahvilan valikoiman luova suunnittelu, tuotteiden reseptiikka sekä maineikkaat uniikit tilauskakut ovat kaikki Jennin käsialaa. Hämeenlinnalainen kondiittorimestari Jenni Höijer perusti Sokerileipuri Suominen Oy:n vuonna 2005. Kahvila Villa Marenki aloitti toimintansa vuonna 2017. 

Nyt Villa Marengin toimintaa jatkavat Karoliina ja Tapio (Frank&Vekka Oy) ja Jenni vastaa kahvilan oman konditorialeipomon toiminnasta. Kahvilan herkut valmistavat Jenni ja Taina – huikeat herkkujen ammattilaiset! Kaikki kahvilan vitriinissä myynnissä oleva on kahvilan omasta leipomosta, juuri Sinulle tehtyä. 

Aitoja makuja omasta konditorialeipomosta

Kaikki kahvilan vitriinin herkut ovat Villa Marengin omasta Kartanoleipomosta. Leipomo sijaistee Hämeenlinnassa, Perttulan kartanon mailla. Pienessä leipomossa ahkeroivat Jenni ja Taina ja kaikki tuotteet ovat käsityönä tehtyjä. 

Vaalimme suomalaista kahvilakulttuuria ja perinteistä konditoriaosaamista. Omassa leipomossamme valmistuvat maan mainiot kakut, leivokset, pikkuleivät ja suolaiset pikkupurtavat niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Kahvila Villa Marenki / Frank & Vekka Oy

Eteläkatu 3, 13100 Hämeenlinna


Tietosuojaseloste - Toimitusehdot - CheckOut maksuehdot
Verkkosivut - Opiferum Oy