Torikaffila Lilla Marenki aukeaa.

Marengin kesäkaffila Lilla Marenki

aukeaa 27.4. klo 8 kesän ajaksi torille. 

Olemme myös torilla päivittäin auki

juhannusta lukuunottamatta

syyskuun alkuun asti.

Tervetuloa!

KAHVILAMME HÄMEENLINNASSA

VILLA MARENKI, HÄMEENLINNA

Persoonallinen kahvilamiljöö kauniissa vanhassa puutalossa, Hämeenlinnan historiallisella Eteläkadulla, on itsekin kuin leivos. Kahvilastamme löytyy kauniisti sisustettuja huoneita niin piipahtamista kuin pidempääkin viihtymistä varten seurueille – ja kesäaikaan takapihalta löytyy hurmaava terassimme, Huvikumpu. Villa Marenki tarjoilee kahvilassa aamupalaa, monenlaisia sokeriherkkuja, herkullisia suolaita piiraita, kaupungin hurmaavimpia ”smörrejä”, pieniä suola- ja herkkupaloja sekä erilaisia virvokkeita. Kahvilassa on myös A-oikeudet.

Tiedustelut ja tilaukset:  045 7831 5261 tai
 kahvila@villamarenki.fi

Käyntiosoite: Eteläkatu 3, 13100 HÄMEENLINNA

Takaamme kakkujemme ja muiden tuotteidemme korkean laadun ja hyvän maun. Omien leipureidemme reseptiikan mukaan loihdittuja kakkuja ja muita herkkuja voit tilata verkkokaupastamme myös kotiin.

Kahvilalla on kesäisin avoinna myös terassi Huvikumpu. Kahvilalla on anniskeluoikeudet ja kakun ja muiden leivonnaisten kera tarjolla onkin laaja valikoima teetä, viinejä, kuohuvia juomia, olutta ja ihania kahvilan omia sooda- ja froséjuomia, smoothieta ja kesäaikaan myös Marengin pirtelöä!

Villa Marengin tiloja voit vuokrata kahvilan aukioloaikojen ulkopuolella myös yksityistilaisuuksiin tarjoiluineen. Myös naapurissa sijaitsevasta Matin ja Maijan Majatalosta voi vuokrata ruokasalia (max. 12 hengelle), jos se sopii tarkoitukseenne paremmin.

Kahvila Villa Marenki / Frank & Vekka Oy

Eteläkatu 3, 13100 Hämeenlinna


Tietosuojaseloste - Toimitusehdot - Evästeasetukset - Oiva-raportti
Verkkosivut - Opiferum Oy