Avoinna:

Ma-Pe: 8.00 - 19.00
La: 9.00 - 17.00
Su: Suljettu

KAHVILAMME HÄMEENLINNASSA

VILLA MARENKI, HÄMEENLINNA

Persoonallinen kahvilamiljöö kauniissa vanhassa puutalossa, Hämeenlinnan Eteläkadulla, on itsekin kuin leivos. Kahvilastamme löytyy useita kauniisti sisustettuja huoneita seurueille – ja kesäaikaan takapihalta löytyy hurmaava terassi, Huvikumpu. Villa Marenki tarjoilee kahvilassa aamupalaa, sokeriherkkuja, kaupungin hurmaavimpia ”smörrejä”, pieniä suolapaloja sekä virvokkeita. Kahvilassa on myös A-oikeudet.

 

Tiedustelut ja tilaukset:  045 7831 5261 tai
 kahvila@villamarenki.fi

Käyntiosoite: Eteläkatu 3, 13100 HÄMEENLINNA

Avoinna:

Ma-Pe: 8.00 - 19.00

La: 9.00 - 17.00

Su: Suljettu

Takaamme kakkujemme ja muiden tuotteidemme korkean laadun. Sokerileipurin reseptiikan mukaan loihdittuja upeita kakkuja ja muita herkkuja voit tilata verkkokaupastamme myös kotiin.

Villa Marengin tiloja voit vuokrata yksityistilaisuuksiin tarjoiluineen. Myös naapurissa sijaitsevasta  Matin ja Maijan Majatalosta voi vuokrata salia, jos se sopii tarkoitukseenne paremmin.

Kahvilalla on kesäisin avoinna myös terassi Huvikumpu. Kahvilalla on anniskeluoikeudet ja kakun kera tarjolla onkin herkullisia viinejä, kuohuvaa, omaa olutta ja ihania omia sooda- ja froséjuomia!

Kahvilassa voit nauttia maanantaista lauantaihin Majatalon terveellisen ja täyttävän aamupalan (kahvilassa paistettu, täytetty sämpylä, luonnonjugurttia oman hillon ja granolan kera, keitetty kananmuna, kahvi/tee ja tuoremehu). Lauantaisin aamupalaan kuuluu myös pieni makea ja lasi kuohuviiniä. 

Tervetuloa!

Kahvila Villa Marenki / Frank & Vekka Oy

Eteläkatu 3, 13100 Hämeenlinna


Tietosuojaseloste - Toimitusehdot
Verkkosivut - Opiferum Oy