Avoinna

m-p 8-20

la 9-17

su 9-15

Avoinna joka päivä

Tervetuloa!

Verkkokaupan toimitusehdot

Toimitusehdot

Villamarenki.fi-verkkokauppaa ylläpitää Frank & Vekka Oy (y-tunnus: 2685630-9).

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN

Tekemällä tilauksen villamarenki.fi-verkkokaupasta hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

TILAAMINEN JA TOIMITUS

Villamarenki.fi verkkokauppa toimii Hämeenlinnassa. Tilaamanne tuote toimitetaan valitsemallenne päivälle, mutta tuotteita ei voi tilata toimitettavaksi samalle päivälle, jona tilaus tehdään. Toimitus tuotteille on aikaisintaan kolmen arkipäivän kuluttua.

Tilauksen lisätietokentässä voitte toivoa haluamaanne toimituspäivää ja kellonaikaa. Jos sinulla on tarve nopeammalle toimitukselle kuin 3 päivää, olethan yhteydessä puh. 045 783 15261.

Nouto tapahtuu kahvila Villa Marengista, Eteläkatu 3, 13100 kahvilan aukioloaikoina.

Kotiinkuljetukset toteutetaan mahdollisuuksien mukaan, mutta ne sovitaan tapauskohtaisesti.

Otathan huomioon, että pyhäpäivät voivat vaikuttaa toimipisteidemme aukioloaikoihin sekä tilausten toimittamiseen.

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

MAKSU VERKKOKAUPASSA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

TOIMITUSMAKSU

Tuotteet voi noutaa toimipisteestämme ilman toimitusmaksua. Tuotteet voidaan myös Hämeenlinnan ja Hattulan alueilla toimittaa asiakkaan osoitteeseen. Tällöin toimituskulu riippuu kuljetusetäisyydestä.

TOIMITUSAIKA

Tuotteidemme toimitusaika on 3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli huomaamme toimitusajan kestävän normaalia pidempään tai tuote voidaan toimittaa aikaisemmin. Jos sinulla on tarve nopeammalle toimitukselle kuin 3 päivää, olethan yhteydessä meihin (045 783 15261) ennen ostoksen tekemistä.

PALAUTUSOIKEUS JA REKLAMAATIO

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme. Tällöin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Toivomme, että viallisesta tuotteesta ilmoitetaan meille aina viipymättä. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiasta ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluun. Yhteystiedot: 045 783 15261, kahvila@villamarenki.fi. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

MUUTOSOIKEUS

Frank & Vekka Oy ei ole korvausvelvollinen, jos tuotteet on myyty loppuun tai jos verkkosivuilla on kuva- tai painovirheitä. Tällaisia ovat esimerkiksi tuotteiden kuvauksissa tai teknisissä tiedoissa olevat virheet tai virheelliset hinnat. Frank & Vekka Oy:llä on oikeus korjata virheitä sekä muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan

Kahvila Villa Marenki / Frank & Vekka Oy

Eteläkatu 3, 13100 Hämeenlinna


Tietosuojaseloste - Toimitusehdot - Evästeasetukset - Oiva-raportti
Verkkosivut - Opiferum Oy